Vilken passar ditt hushåll

   

InSinkErator 56

Denna kvarn passar perfekt för regelbunden användning i det mindre hushållet. Som den minsta och lättaste modellen installeras den under diskhon utan att ta upp värdefullt utrymme.

InSinkErator Evo 100

Denna kvarn har satt den nya standarden. Med sin 2-stegs malning, kraftfulla motor, ljudisolerande hölje och kompakta design har den blivit vår bästsäljare. Maler även tuffare matav- fallet så som kycklingben och avokadokärnor.

InSinkErator Evo 200

Detta flaggskepp lämnar ingen oberörd med sin premiumkonstruktion. Denna modell kännetecknas av sin 3-stegs malningsteknik, kraftfulla turbokrets för ökat vridmoment och tystaste ljudisoleringsteknik. Maler praktiskt taget alla typer av matavfall.

 

 

Läs mer om kvarnarnas egenskaper, titta på bilder och ladda ner produktblad under Våra produkter.

 

Ps. Ovan är en kortare beskrivning av de mest frekventa och omtyckta kvarnmodeller vi erbjuder enskilda hushåll. För större projekt med framför allt flerbostadshus finns även andra modeller att tillgå i vårt breda produktprogram. Vi har en kvarnmodell som passar just era förutsättningar och plånbok.

Kontakta oss

Jag vill veta mer!

Ring oss på 08-724 0160
Eller fyll i nedan så hör vi av oss

Olika regler beroende på kommun

Tillåtelse för anslutning av kvarn till det kommunala avloppsnätet avgörs av varje enskild kommun, kontakta din kommuns VA-ansvarige för rådande bestämmelser.