VD har ordet

Att bjuda till ...

Lars HolmqvistSom ägare och VD har jag under de dryga 20 åren haft glädjen att få vara med och utveckla DISPERATOR AB – en verkligt spännande resa mot ständigt nya resmål.

Nya idéer om hur vi kan göra vårt produktsortiment konkurrenskraftigare med bättre och fler kundvärden dyker ständigt upp – från mina medarbetare – från våra kunder – från våra leverantörer – där alla på ett beundransvärt sätt bjudit till så att vi ständigt förbättrat oss.

DISPERATOR AB är ett unikt företag som verkligen har haft, och framöver kommer att ha en allt viktigare uppgift när det gäller att bidra till utvecklingen av hjälpmedel för effektiv källsortering och insamling av matavfall i kök såväl som i handel och livsmedelsindustri. Detta för efterföljande utvinning av biogas – ett energislag som blir allt viktigare i vårt dagliga moderna liv, och som också bidrar till en hållbar utveckling av det samhälle vi låter våra barn växa upp i. I detta arbete är det alltid viktigt för oss att uppfylla nya behov samt anpassa vår utrustning till de krav och regler som finns i olika miljöer – på land såväl som till sjöss.

Uttrycket ”Att bjuda till ……” kan i olika sammanhang ha olika betydelse. Låt mig i vårt fall få tacka er alla, så väl medarbetare som kunder och leverantörer, för att ni alltid ger det lilla extra – att ni inte ger er i första taget - att ni alla under såväl motgång som framgång verkligen bjudit till. Detta är enligt min mening den viktigaste anledningen till vår framgångssaga – vår vilja att alltid bjuda till!

Bästa hälsningar, Lars Holmqvist

Kontakta oss

Jag vill veta mer!

Ring oss på 08-724 0160
Eller fyll i nedan så hör vi av oss

Årets företagare


"Lars Holmqvist som driver Disperator AB, är en föregångare inom sin bransch, avfallshantering och källsortering…." "Disperator AB har genom intensiv produktutveckling utvecklat lösningar som medför stora vinster för samhälle, verksamheter och individer i branschen...."