Kvalitet

 

Driftsäker
Driftsäkerhet

I kombination med företagets goda rykte och produkternas höga kvalité har Disperator skapat sig en marknadsledande position när det kommer till utrustning för matavfalls-hantering inom den marina industrin världen över. Den långa livslängden och drift-säkerheten vilar främst på valet av komponentdelar. För att nämna några; malverk av speciallegerat stål (med hårdhet av så mycket som 50HRC), hölje och montage av rostfritt stål EN1.4301 (AISI304) som standard, motor av skyddsklass IP55 som standard, unik och väl beprövad tätningskonstruktion mellan malverk och motor. Eftersom vi äger alla produktionsverktyg utlånade till våra leverantörer, och all montering och testning sker i vår egen fabrik i Stockholm har vi full insyn i alla komponenters framtagning, vilket i sin tur möjliggör en högre kvalitetsmedvetenhet.

Kvalitetskontroll
Kvalitetskontroll

Kvalitet är ett ledord hos Disperators anställda och det finns tydligt föreskrivna rutiner över hur kvalitetskontroller sker vid såväl inleverans som montering och innan utleverans till kund. Vi använder bl.a. tätkontroll av lagersköldar, håltolkar för spel & toleranser i malverken, ett väl utvecklat kalibreringssystem och el- respektive spolvattentest av färdiga kvarnar med montage. Resultaten av dessa kontroller lagras under produktens serienummer i vårt administrativa system. Uppgifterna säkerhetsställer även att du som kund kan känna dig trygg i vår vetskap av just din kvarns mätvärden och därmed driftsäkerhet.

Svensk Produkt
Svensk produkt

Vi är stolta över att kunna märka vårt storkökssortiment av matavfallkvarnar med Made in Sweden. Att man associerar Sverige och svenska produkter med något positivt och med hög kvalitet är internationellt vedertaget.  Därutöver, genom att anlita lokala leverantörer får det även en värdefull innebörd på den inhemska marknaden, bland annat stimuleras arbetstillfällen och miljön förbättras genom kortare transportvägar. Till sist, genom att hålla våra leverantörer nära ökar vår flexibilitet och leveranstiden förkortas.   

Kontakta oss

Jag vill veta mer!

Ring oss på 08-724 0160
Eller fyll i nedan så hör vi av oss