Matavfallssystem för personalrestaurang
En trivsam personalmatsal för de anställda, där kökspersonalen får tillräckligt med ork och tid över för att planera och servera god lunchmat varje arbetsdag, betyder mycket för välbefinnandet, trivseln och därmed effektiviteten på företaget.
Automatiserad hantering av matavfall vore därför önskvärt för att på detta sätt bidra till att förflyttningar av avfall undviks och mindre rengöringsarbete behövs. Mindre personalbehov i köket för detta slitsamma arbete ger både mer tid och pengar över för era matgästers välbefinnande. Att lönsamheten för köket dessutom förbättras är ju inte heller fel.
Tillsammans vill ni ha en representativ miljö runt ert företag, där dålig lukt från spill av matavfall inte finns och där förflyttning av kärl eller säckar innehållande matavfall till kylda soprum (som dessutom är dyra i drift) inte förekommer.
Låt oss få berätta hur Disperator redan har löst dessa problem och behov i andra kök!